70 български известни личности се обединиха в инициатива по време на пандемията

Десетки български известни личности от блогъри през певци до евродепутати и счетоводители се включиха в инициативата.

Във видео, качено в профила на модела Радост Тодорова, виждаме познатите лица на Теа Минкова, Никол Станкулова, Михаела Филева, Адриана Ангелова, Полина Билоконна, Ивана Александрова, Поли Недкова, Мария Попова, Кирил Гуцов и още много други.

Всички те си “подадоха” дезинфектант, което всъщност беше техният нестандартен начин да напомнят колко важно е да се грижим за хигиената и здравето си сега.

“С това видео, макар и забавно поднесено, апелираме към Вас да се отнесете сериозно към ситуацията, да изпълнявате заръките и препоръчаните от органите на реда и здравните институции мерки за безопасност, за да запазите себе си и близките си здрави! Бъдете щастливи и оползотворете свободното си време адекватно, за да отминат тези несигурни времена бързо и отново да сме заедно… не само на видео,” написа в профила си  “Мис Вселена” – България 2015.

View this post on Instagram

Как се събират 70 напълно различни и уникални души ли?! ❤️ С добра кауза! 🙏 Имаме си актьори, певци, програмисти, счетоводители, монтажисти, гимнастички, танцьори, фризьори, футболисти, фотографи, гримьори, модели, дизайнери, каскадьори, инфлуенсъри, миски и фитнес инструктори, влогъри и блогъри, че даже и евродепутат…. но като за начало всички ние искаме да внесен малко добро настроение в зрителите и да им пожелаем да се пазят и да бъдат здрави! ❤️ С това видео, макар и забавно поднесено, апелираме към Вас да се отнесете сериозно към ситуацията, да изпълнявате заръките и препоръчаните от органите на реда и здравните институции мерки за безопасност, за да запазите себе си и близките си здрави! ☀️ Бъдете щастливи и оползотворете свободното си време адекватно, за да отминат тези несигурни времена бързо и отново да сме заедно…. не само на видео! 🙏 Huge THANK YOU to Mr. @timatiofficial for the idea 👌 🎼 Music by @oliviyanicole – Anymore 🙌

A post shared by Radost Todorova (@joytodorova) on