VitaEnergy – комплексна добавка за отслабване и възстановяване на организма

Хайде да си поговорим за това как е организирано храненето ни и каква е храната, която консумираме.

Вие можете ли да следите с какво се храните всеки ден? Винаги ли вашият избор е в полза на зеленчуците, а не на шоколада? Колкото и да е тъжно да си го признаем, без чужда помощ не е възможно да водим здравословен начин на живот. Един от най добрите продукти в нишата на здравословното хранене  са коктейлите  VitaEnergy.

Лабораторията Dia Vita отстранява всички вредни вещества от продуктите си. Оставят се само полезните. Нека да вземем за пример нискокалорийния ягодов коктейл VitaEnergy. Въпреки, че в една порция се съдържат само 84 ккал, той е способен да ви осигури ситост за дълго време. Обезмасленото мляко е в основата на коктейла. Също така са отстранени голяма част от въглехидратите и са добавени белтъчини. След тези промени е получен ценен източник на незаменими аминокиселини  – съдържа повече от 25% белтъчини.

В напитката няма захароза. Източник на глюкоза в случая са подсладители с природен произход, които ви избавят от глада и удължават усещането за ситост.

В състава на коктейла е включена композиция от хранителни фибри, пептиди, обезмаслено какаово масло и обогатено кокосово масло. Фибрите не се усвояват от човешкия организъм, но те пълнят  стомаха и това от своя страна води до усещане за ситост. Фибрите, освен това, нежно изчистват стените на червата, лекуват увредените места и извеждат натрупаната шлака. В резултат на това, стомашно-чревният тракт започва да работи по-добре от всякога.

Сочният млечно-ягодов вкус на коктейла е получен чрез смесването на истински парчета и прах от ягоди с натурални аромати. От ягодите по нежен начин е премахната  водата – в крайна сметка вие пак ще я добавите при приготвянето на коктейла.