Как да се възползваме от силата на ароматерапията?

Висококачественият арома бранд PRIMAVERA вече и с официални представители в България.

Ароматерапията става все по-популярна и има защо – извличането на висококачествени етерични масла е голямо изкуство. Изкуство, на което можем да насладим по всяко време на деня – у дома, в офиса, на работното място вкъщи, в хотелската стая, в колата.

Как да разпознаваме добрите продукти за ароматерапия?

Понякога можем да се изгубим сред разнообразието от видовете масла и компаниите, които ги разпространяват. Един специализиран магазин за ароматерапия и натурална козметика в Бургас може да ни помогне да се ориентираме в богатия ароматен свят.

Специално за читателите на Missbloom био магазин МаКаСа представя на българския пазар една от най-качествените компании за ароматерапия в света – PRIMAVERA Life.

В продължение на година екипът на МаКаСа усилено проучва производители на органични арома продукти, който да предложат на клиентите в магазина си. Търсенето не е била съвсем лека задача, тъй като световният пазар предлага изключително голямо разнообразие. Компанията, която са търсили, е трябвало тясно да се доближава до философията на МаКаСа – да вдъхновява към по-здравословен начин на живот, да бъде открита, честна и модерна и да допринася за повече радост в живота на клиентите.

Силата на растенията, събрани в капка етерично масло. Какви арома продукти предлагат PRIMAVERA?

Под логото на италианската богиня на пролетта, Primavera, немската компания предлага над 400 ефективни, 100% натурални продукти, които се оценяват с неоспоримото си качество в повече от 32 страни по света. Ароматите на PRIMAVERA могат да ни придружават през целия живот, защото основните сили на растенията имат цялостен ефект върху тялото, ума и душата ни. Компанията има завидния 35-годишен опит в предлагането на ароматерапевтични продукти, което я прави истински пионер в богатия растителен свят.

140 различни видове етерични масла, абсолюти и екстракти

Ще откриете екзотики като абсолю от тубероза, османтус, мимоза, сладкия екстракт от тонка боб, два вида жасмин, масло от розамарин с различни хемотипове, ветивер бурбон отлежал 30 години, тамян – индийски и най-висококачествения арабски, различни видове камфорови масла, дърво хо, равинтсара, също и ниаули, манука и няколко вида лавандула… Списъкът е дълъг, но може да задоволи и най-взискателния нос.

12 вида арома блендове, специално разработени за ароматизиране на помещения

“Какъв ароматизатор използваш?“ Не, не е ароматизатор, бленд е и има различни видове – за концентрация, за по-добър сън, за добро настроение, за по-дълбоко и лесно дишане, медитация, хармония, за пътуванията, за хармония, баланс и медитация.

Висококачествени дифузери и арома камъни за пасивна дифузия 

Напоследък те са изключително актуални, но за съжаление, невинаги можем да попаднем на качествен уред. Дифузерите на Primavera са различни по големина и вид, както и според това къде и как ще ги използваме. Ултразвукови с разнообразни функции, вентилаторни без нужда от добавяне на вода, дифузер тип Traveller ултразвуков или безжичен за кола. Отскоро и можем да намерим най-новия мини дифузер Petit за дамската чанта – любимото ни бижу за моментно арома съживяване. Дифузерите са подходящи за всеки повод, стая и вкус, дори и за деца – към тях са добавени и опциите за мелодии и мека светлина.

Серия Aroma Comfort масажни масла и рол-они

Формулите са на базата на растителни масла и са обогатени с етерични масла, които осигуряват по-добър сън и по-лесно дишане, подкрепят мускулите и ставите, както и женското здраве (облекчение при болезнен цикъл и горещи вълни).

20 вида базови масла

Маслата са успокояващи, защитаващи, омекотяващи – всички в стъклени, защитени от вредните UV лъчи опаковки. За техния дебют в България ще трябва да почакаме обаче до 2022 година.

Аромати за деца Primavera Kids

PRIMAVERA Kids е натурален метод за нежна подкрепа на развитието на детето. Всички продукти от линията PRIMAVERA Kids са тествани за безопасност и се основават на растителната сила на 100% чисти, естествени етерични масла. Ароматите са предназначени за деца от 3 до 12 години.

Подбрана колекция от 7 флорални води

Ще намерите растителни еликсири, хидролати за лице и тяло, които носят мигновена свежест, и формули, които могат да се обогатяват с етерични масла.

Арома спрейове за стая

Все още не толкова познати на българския пазар, но също толкова ефективни, за бързо ароматизиране на помещения и за настроение – спрейовете позволяват да се насладим на арома преживяване без нужда от дифузер.

Серия Арома сауна

Възползвайте се максимално от СПА терапиите с формули, специално разработени за ароматно преживяване в сауната или парната баня. С тях си създаваме лична СПА колекция само от PRIMAVERA.

Арома козметика за лице и тяло

Тук богатството от видове отново зашеметява, но тях марката оставя за десерт, затова те ще бъдат налични в магазините на бранда през 2022 година.

Всички продукти на PRIMAVERA са с най-високо органично и натурално качество. Освен етеричните масла, притежаващи сертификат NaTRUE, някои от тях са под знака Demeter, най-старата асоциация за органично качество в Германия. Такива са маслата от фина лавандула, червен портокал, резене, безсмъртниче, лавандин, лимон, червена мандарина и лютива мента.

Demeter е един от най-строгите сертификати в света на био производството, тъй като надхвърля изискванията на регламентите за органични продукти на Европейски съюз.

Възползвайте се от всички ползи на ароматерапията и пазарувайте от онлайн магазин www.makasa.org. Там читателите на Missbloom могат да получат и специално намаление с 5% отстъпка с код MISSBLOOM05. 

Даваме ви зелена карта да споделите тази статия с всеки, който има нужда от добра сделка и повече хармония в живота си. 

Hero Slidertips