Благотворителното турне Avon срещу рака на гърдата се завръща

Благотворителното турне “БЛАГОДАРЯ! От любов към живота” на Avon се завръща от 1 септември, когато започва втората обиколка из страната.

Ще бъдат обиколени общо 6 града. Първата спирка ще бъде Благоевград на 1 и 2 септември, където ще вземат участие и дамите от Фондация “Една от 8”. Следва София на 3, 4 и 5 септември, Хасково – на 6 и 7 септември, Плевен – на 8 и 9 септември, Враца – на 10 и 11 септември и Габрово – на 12 и 13 септември.

6 навика, които увеличават риска от рак на гърдата

Думите “Предварително ти БЛАГОДАРЯ” отново са в сърцето на кампанията. С тях екипът на Avon и хилядите им представители имат за цел посланието на засегнатите жени да достигне до всички, които ще подкрепят каузата, както и към всички останали, които са го правели до сега и ще продължат да го правят. Благодарение именно на тях, през изминалата година каузата имаше сериозен ръст в събраните средства за борбата с рака на гърдата.

Вече 17 години „От любов към живота“ помага на диагностицираните жени чрез набиране на средства с поръчка на розови благотворителни продукти. И през тази година основна цел за Avon е да се наберат средства за безплатна психологическа, юридическа, информационна и практическа подкрепа, която Фондация „Една от 8“ ще предостави директно на засегнатите жени, техните близки и семейства.

Симптоми на рак на гърдата, които много жени пренебрегват

Повече за Пътя на надеждата всеки желаещ може да открие на специалния сайт www.thankyou.bg. През тази година посетителите на сайта, които няма да успеят да се присъединят към Пътя на надеждата, ще имат възможност да подкрепят кампанията като поръчат своя благотворителен продукт от сайта.