Be part of the new culture of sport: Валентина Алексиева

Валентина Алексиева е на 20 години, живее в София. В момента е отдадена на образованието си.

Тя е поредната участничка, която се включва в новото предизвикателство на Nike+ Training Club и Miss Bloom – Be part of the new culture of sport и в продължение на 6 седмици ще следим нейния напредък. Валентина ще тренира комплекси, изпълнявани с приложението Nike+ Training Club. Те ще са изготвени специално от професионалния треньор Алиса Белоусова.

Тя поддържа своята форма като комбинира фитнес и плуване. Валя споделя, че за своята тренировка се доверява и на приложението на Nike+ Training Club. “Използвала съм го няколко пъти. Смятам, че е добър източник на информация за нови и различни упражнения. Използвам го винаги, когато искам да разнообразя тренировките си“, казва Валя.

Тя решава да се включи в проекта, защото обича спорта. “А и Nike са ми любимата спортна марка.”

Валя е възпитана от малка да обича движението, което и до днес е неизменна част от нейното ежедневие. “Още от ранна детска възраст спортът е нещо много важно за мен. Той не е само начин да поддържаш формата си, a и начин да се чувстваш добре, да повдигаш тонуса и настроението си, начин на себедоказване, изразяване на силна воля и дисциплина.”

Следете напредъка на Валя тук!