Be part of the new culture of sport: Светла Колева

Светла е на 40 години от град София. Работи като счетоводител, но работата й зад бюро я мотивира в останалата част от деня си да заложи на спорт.

Това е и причината да се включи в предизвикателство на Nike+ Training Club и Miss Bloom – Be part of the new culture of sport. Светла поддържа своята форма, като залага на редовните тренировки. “Тренирам бокс и ходя на танци. Старая се да консумирам само здравословна храна”, казва тя.

Признава, че наскоро се е запознала с приложението на Nike+ Training Club. “Инсталирах приложението, разглеждам различни видове упражнения и в зависимост с колко време разполагам, ги започвам.”

Тя се включва в нашето предизвикателство, за да поддържа своята мотивация. “За мен тове е шанс да упражня уменията си, а защо не и да съм сред избраните момичета, на които ще бъде изготвен режим, съвместно с тренировъчна програма с Алиса. Обичам да спортувам, да се движа и да се забавлявам, а енергията, която ми дава спорта, ме изпълва с живот!”, казва Светла.

Тя признава, че има и един много личен момент, който я е нахъсал да се присъедини към всички момичета, които избраха предизвикателство на Nike+ Training Club и Miss Bloom. “Наскоро претърпях травма на коляното и се възстановявах близо месец. Толкова стрес и напрежение ми се събраха, че нямам търпение отново да се върна в играта… и Вие ми помогнахте!”

“Имам доста да уча относно културата в спорта. Тя е различна за всеки човек, според начина му на живот, хранене, движение, време, така че конкретно приложението на NTC е изключително полезно, достъпно и необходимо!”

Следете резултата от тренировките на Светла Колева!