Тялото на Селена Гомес

Едно от нещата, които обичаме в Селена, е нейният безупречен плажен стил и увереността, която демонстрира винаги, когато е по бански.

Тя е невероятно секси, и не пропуска да ни напомни този факт в закачливите кадри, които публикува в Instagram. Дори когато преди няколко години беше нападната от критици в социалните мрежи, наблягащи на факта, че певицата е качила тегло, Сел използва свой кадър по бански за да им отвърне, под който написа: “Обожавам да съм щастлива със себе си. Има повече за обичане.”

Ние винаги сме смятали Гомес за една от най-сексапилните брюнетки в шоубизнеса и намираме тялото й за страхотно. Нейната лична треньорка и диетолог – Ейми Р. Дейвис споделя, че държи на няколко основни правила при работата със Селена:

Килограмите нямат значение

“Не вярвам в силата на кантара и никога не съм претегляла Селена. Според мен това е грешно и нездравословно. А красотата не бива да бъде опасна за здравето. Тяло, което се храни добре и спортува, е здраво тяло. Това е моята философия.”

Преминаване от бърза храна към пълнозърнеста храна

“Селена е истинско момиче от Тексас, което се е отразило и на хранителните й навици,” споделя Ейми. Тя обича McDonald’s и Tex-Mex, но аз не допускам компромис с вредната храна. Има вкусен и здравословен заместител на всичко. Диетата на Селена включва много зелени и пресни зеленчуци като моркови, кейл, авокадо и месо като пиле и сьомга, и разбира се – кисело мляко с овесени ядки. В пробната си винаги държи да има сокоизтисквачка и преди да излезе на сцената, аз й приготвям микс от краставица, морков, джинджифил и кейл.”


Никога не оставяйте тялото си да скучае

“Селена прави много кардио, пилатес и йога от всякакъв тип. Разнообразието е ключово, що се отнася до видимите резултати. Не позволявайте тялото ви да свикне с една рутина, защото в този момент тя става неефективна. Изненадвайте го.”

Не подценявйте упражненията за разтягане

Гъвкавостта на мускулите и ставите и от огромно значение за правилното изпълнение на различните упражнения. И няма кратък път до нейното постигане, затова решението е много, много стречинг.

Съвсем наскоро, в едно телевизионно предаване, на въпроса “Как би определила сексапила си от 1 до 10”, младата звезда отговори следното: “В добрите ми дни, когато съм на премиера, например, се определям като 9. През останалото време се чувствам като 6. О,Господи, това звучи толкова ужасно! Добре, може би съм между 6 и 7.” От вида на снимките в галерията ни обаче, смело може да заявим, че според нас г-ца Гомес е чиста 10-ка, дори когато е без грим на плажа! Разгледайте кадрите и се уверете сами.