Тялото на Сара Сампайо

Португалската прелест Сара Сампайо прикова всички погледи с появата си на фестивала в Кан в огнено червена рокля на Zuhair Murad. И ако някой не е разбрал името й досега, вече е време да се поправи тази грешка.

Сара е сред ангелите на Victoria’s Secret от 2015 година и е едно от момичетата на Sports Illustrated. Ето защо се налага тя да увеличи своите тренировки и да стане по-стриктна спрямо режима си на хранене.

След като става част от редиците на Ангелите, преди шоу Сампайо се обръща за помощ към професионален диетолог, който й помага с менюто й поне 10 дни преди това. Тя приема повече протеини, за да изгради мускули, изключва всички захари, въглехидрати и млечни продукти от менюто си. Сара признава, че пие много вода, за да се хидратира добре и се наспива, за да има свеж вид.

Менюто на красавицата в останалото време е повече от вкусно. Тя започва деня си с палачинки и смути с ягоди и банани. Обядът й включва салата и пиле. За следобедна закуска избира бисквити или банан и завършва деня си с пица с доматен сос и кашкавал.

За сметка на това пък Сара залага на много тренировки. Тя задължително тренира поне по три-четири пъти седмично, под надзора на личен треньор. За да не се отегчи, тя залага на различни видове тренировки. Нещото, на което обаче залага поне веднъж в седмицата, е пилатеса. Наскоро моделът сподели и няколко фитнес съвета за бързо влизане във форма на горната и долната част на тялото. Ето ги и тях:

Горна част на тялото

Упражненията, с които Сара стяга дупето и бедрата