Три момичета, една цел: перфектно тяло за лятото

Всяка пролет ние от MissBloom.bg сме отдадени на идеята да ви мотивираме и помогнем със съвети как да сте в по-добра форма и да посрещнете топлите дни със заслужено самочувствие!

Сега обединяваме сили с Nike и списанията JOY и OK! за едно нестандартно и много лично фитнес приключение. Стартирахме го с идеята, че когато сме решили да трансформираме тялото си, особено ценни са тези неща: професионалната насока, режимът, който да е съобразен с нашите лични цели, кондицията и начина ни на живот и не на последно място – възможността да споделяме успехите си и да се забавляваме!

В продължение на 8 седмици, три прекрасни, усмихнати дами с динамично ежедневие ще се посветят на целта да влязат в съвършена форма – с помощта на апликациите Nike+ Running & Nike+ Training Club и под вещото ръководство на инструктора и експерт по здравословно хранене Христиана Парова, която много от вас със сигурност познават и следват в социалните мрежи. Всяка сряда, тук в MissBloom.bg Благомира, Ива и Алиса ще споделят подробности за своите упражнения и режим, а всеки месец прогресът им ще следим и в JOY и ОК!.

Нека сега ви представим всяка от тях с няколко изречения!

Хриси Парова 



Христиана е професионалист в изготвянето на тренировъчни и хранителни режими, а извън работата си – отдадена майка. Казва, че никога не оставя момичетата, които тренира, да хленчат. Опитва се да ги мотивира и научи да обичат упражненията и да се усмихват, докато работят за супер тяло.

Хриси вярва, че човек може да влезе в супер форма дори да тренира само у дома. “Участвам, защото спорта е в кръвта ми и в ежедневието ми, а чрез приложението Nike+ Training club може да стане и част от живота и на други дами, които нямат време или желание да посещават зали за групови или индивидуални тренировки. С приложението става лесно и приятно влизането във форма в къщи.”

Последвайте Хриси във Facebook и Instagram

Благомира Василева 

“От повече от 8 години работя в сферата на печатните и онлайн медии като мениджър реклама. Режимът, който съм открила за себе си и който ме държи в добро здраве и тонус е съставен от три основни неща: Здравословна храна, много спорт и по-малко нерви. Старая се всеки ден храненията ми да са по едно и също време, не се ограничавам от нищо, хапвам, каквото искам, но не преяждам, избягвам мазната храна, пърженото, никакви полуфабрикати и вериги за бързо хранене.

Моето мнение е, че всяка жена може да изглежда добре, без да се подлага на драстични и изнервящи диети, само ако се движи достатъчно и спортува. За съжаление моето работно ежедневие е доста ангажирано и все по-трудно намирам време за фитнес залата. Ако самата тренировка ми отнеме само час, то ходенето до фитнеса, преобличането, и връщането от там ми отнемат поне още толкова време. Именно това ми харесва в приложението Nike+ Training Club. Ставам сутрин, правя в къщи избрани комплекси от него отивам да се трудя. А тренировките са  супер професионално направени, разнообразни и ефективни. Има и видеа, с които можеш да се ориентираш точно как се изълняват упражненията. Просто любимо.”

Последвайте Благомира във Facebook и Instagram

Ива Парлакчиева 

“Казвам се Ива Парлакчиева и през последните 8 години работя като козметичен редактор на изданията GRAZIA и OK!. Oт работата си научих, че козметичните продукти могат да помогнат съществено на външия ни вид, но със сигурност не могат да решат всички предизикателства, свързани с добрата форма. Като например това да се възстановим напълно след бременност – в моят случай  – две в рамките на четири години. Приех преизвикателството на Nike, за да стимулирам самата себе си за повече спорт, който гарантирано ни зарежда с повече самочувствие и добра визия, но и с повече енергия и издържливост, без която не мога. Отварям апликациите Nike+Training и Nike+Running, и се отправям към по-доброто си аз, а какво се случва по пътя ще споделям в личния си профил Instagram, както и във Facebook страницата на любимото ми списание ОК!

Включете се и вие!”

Алиса Белоусова 

Алиса е професионален танцьор, инструктор и хореограф. Занимава се с танци от ранна възраст – спортни танци, салса, хип-хоп, латино танци, модерни балетни техники. Състезател и участник  в множество български и международни салса фестивали. Интересен факт е и това, че тя е един от първите зумба инструктори у нас.

Хореограф и танцьор на „България търси талант“ през 2014, 2015 и 2016 година. Танцьор и хореограф на 13-те световни финали на конкурс Junior Eurovision 2015.

“Реших да участвам, защото обичам новите предизикателства, особено, когато са свързани със спорт и тренировки. Приложението Nike+Training Club ми дава един съвсем нов поглед върху физическото натоварване, различен от танците, с които съм свикнала. Освен качествените комплекси с упражнения, другото което много ми харесва в апликацията е, че всички те са съпътствани с видеа. Това много улеснява изпълнението им.”

Последвайте Алиса във Facebook