Треньорката на Ким разкри фитнес програмата й

Мелиса Алкантара е жената, благодарение на която Ким Кардашиян постига перфектна форма след раждането на второто си дете Сейнт. Риалити звездата успява да се раздели с повече от 20 кг със стриктен режим.

“Тя много искаше да влезе във форма по правилния начин, иначе казано, по трудния начин. 3 дни по-късно имахме среща в нейния апартамент в Ню Йорк, тогава аз самата живеех в Бруклин. Споделих й, че се местя в Ел Ей и така можехме да започнем да тренираме и предприемем това голямо фитнес приключение заедно. Останалото е история”, споделя Мелиса днес.

Алкантара не я щади, въпреки звездния й статус. Напротив! Изгражда специална за нуждите й програма, с която да извае всяко мускулче от тялото й. “Ким прави серия от клекове, тежести, скокове, обратни набирания, гимнастика, стабилно кардио или какъвто и да е друг тип натоварена тренировка”, споделя звездната треньорка пред сп. ОК!

Мелиса научава нещата по трудния начин – след като напълнява с 31 кг покрай бременността си и не може да се погледне в огледалото. Тя изгражда свои хранителен и спортен режим, които й помагат да изгради тяло, за което мечтаят много момичета.

В новия брой на сп. ОК! може да разберете нейната специална програма, която всяка една от нас може да следва, за да постигне мечтаната форма.