Тренировката за която и звездите намират време

Упражнение №4

С това упражнение ще държите коремните мускули в постоянно напрежение, но ще активизирате и мускулите на краката. Не забравяйте да държите крака, който не повдигате във въздуха за максимален ефект. Повторете с всеки крак по 10 пъти, а цялото упражнение направете 3 пъти.

Упражнение №5

Това е едно от най-малко натоварващите упражнения, тъй като след като застанете в позата, показана на видеото, отпускате тялото си да легне на земята или с други думи се осланяте на гравитацията. Все пак, когато доближите земята ще трябва да се оттласнете с противоположната ръка, за да създадете напрежение и да напрегнете мускулите на цялото тяло. Отново повторете 10 пъти и направете 3 сета.

Упражнение №6

С това упражнение ще изваете задните си части, тъй като натоварването е двойно – един път повдигате таза, докато се изравни с коляното и втори път движите крака, който държите във въздуха. Повторете това движение с всеки крак 10 пъти, а цялото упражнение 3 пъти.

Упражнение №7

Работите върху страничната част на тялото, благодарение на това упражнение, изпълнявано в легнало положение. Не забравяйте да държите ръката във въздуха опъната, за да натоварите и горната част на тялото. Направете по 10 повторения на страна и накрая повторете 3 пъти цялото упражнение.

Това е и финалът на 20-минутната тренировка, след която е препоръчително да направите стречинг, за да приведете мускулите си в покой, а и за да нямате мускулна треска на следващия ден.

 

Popular