Тази жена е родила преди 4 дни!

Фитнес блогърка взриви мрежата със своя снимка, на която изглежда в съвършена форма 4 дни след раждане.

Норвежката демонстрира супер стегнато тяло и плосък корем дни, след като е станала майка. Това веднага разбуни духовете, тъй като жените срещат сериозен проблем да се отърват от излишното тегло след раждане. А да не забравяме и факта, че опитите да се отслабва рязко веднага след раждането могат да бъдат и опасни за здравето.

Явно футболната съпруга и фитнес блогърка Каролин Берг Ериксен е сред малкото щастливки, които само за броени дни могат да се похвалят със страхотна коремна преса.

Горещата дама пусна своя секси снимка в Instagram, а коментарът ѝ към нея е: “Чувствам се толкова празна и все още не съвсем само 4 дни след раждането“.

Каролин 40 дни преди раждането.

Перфектният външен вид на току-що родилата майка предизвика бурни коментари и дискусии. И както някои жени поздравиха Ериксен за бързото й възстановяване, така други веднага я разкритикуваха, че дава лош пример на бременните жени, които могат да навредят здравето си, за да останат слаби и красиви.

Младата майка обаче обяснява в блога си, че редовно е тренирала и се е хранила здравословно. А сега се радва на здраво бебче. На други нейни снимки обаче е видно, че тя почти не е качила килограми. Въпреки напредналата си бременност, на 40-ия ден преди термина й, Каролин изглежда все едно е в четвъртия месец.