Тайните за красота на Миранда Кер

Как суперкрасавицата Миранда Кер поддържа красотата на тялото и лицето си? Прочети тук най-важните й съвети!

Основното й правило е: постоянство в тренировките. Дори и по време на празниците, Миранда послушно се отправя към фитнеса.

Едно от любимите й упражнения за плосък корем е “дъска” – поддържане на тялото в права линия като дланите са подпрени на пода и поемат тежестта заедно със стъпалата. Важното е тялото да се държи стабилно без да се позволява отпускане на корема и гърба. Последователно се повдига първо единия крак и се задържа известно време във въздуха за стягане на дупето, а след това се повдига другият крак. Моделката прави това упражнение в продължение на 15-20 минути при всяка тренировка, защото в него участват максимален брой мускули.

След това тя продължава с “дъска” в страничен вариант, при който се подпира на лакътя на едната си ръка и държи тялото в права линия като бедрата са отлепени от пода и само стъпалата са на земята.

Супермоделът уточнява, че е внимавала и с храната по време на празниците, за да не допусне преяждане. А в грижата й за кожата един от основните ритуали е нанасяне на масло от дива роза, което съдържа ценни мазнини и витамин C за добре хидратирана и подхранена кожа.