София Вергара не остави нищо на въображението

София Вергара е едно от най-горещите момичета на Холивуд заради перфектно оформените си извивки и това е видно от новата й фотосесия за сп. Women’s Health.

Страстната латина изглежда зашеметящо на снимките, на които деликатно прикрива прелестите си с ръце. София признава, че е горда с извивките си. “Ето една жена на 45, която може да покаже тялото си”, казва Вергара. “Хората често ми казват: “О, изглеждаш като 20-годишна. Е, това не е истина. Кожата ми е по-различна. Никога преди не съм знаела какво са разширени пори, например.”

София Вергара разкри тайната на перфектните си извивки

София признава, че голотата е извън зоната й на комфорт. “Винаги съм перфектно облечена, дори у дома”, казва тя. И именно това е нещото, с което е спечелила половинката си Джо Манганиело. “Едно от първите неща, които Джо ми каза, когато започнахме да излизаме беше: “Харесва ми как винаги си добре облечена. Имах приятелки, които по цял ден се разхождаха у дома потни и без грим…”, спомня си актрисата. “Не казвам, че това е лошо, чудесно е. За добро или лошо, аз просто така съм израснала и съм следвала момото: Приеми себе си, но бъди по-добра версия на себе си.”

Приказната сватба на София Вергара и Джо Манганиело

София признава, че е като всяка една от нас и мрази тренировките. “Това е като мъчение за мен. В лошо настроение съм два часа преди това, в лошо настроение съм докато тренирам, в лошо настроение съм и като приключа, защото трябва да планирам следващата тренировка”.

Нейната причина обаче е малко по-различна. Актрисата споделя, че пищните й форми й пречат да спортува. “Би ми се искало да бях малко по-атлетична, но когато си роден с такива гигантски гърди… Моите са големи от 13-годишна и наедряха още повече, когато бях бременна със сина ми. Не съм обсебена да имам мускули и плочки на корема, защото не се стремя да бъда като фитнес модел с перфектно тяло. Това би ми коствало прекалено много усилия.”

София Вергара разкри защо не харесва бюста си

И въпреки това, Вергара се старае да тренира поне по 3-4 пъти седмично с личен треньор в домашната фитнес зала. Тежките тренировки разнообразява с пилатес.И задължително спазва хранителен режим. Но си позволява и да си похапва от любимото сладко понякога. Тя признава, че правилната формула се крие в баланса. “Без прекаляване с храната, без прекаляване с тренировките, без прекаляване с каквото и да е било. Тайната е в умереността”, категорична е латината.

Вижте повече от горещата София в галерията!