Славена Вътова разкрива повече за диетата и грижата за красотата си

Вчера мoделът и водеща разказа повече за начина, по който поддържа фигурата си и се грижи за кожата си.

Според дъщеря й диетата на Славена Вътова е “кюфтета и бадеми”, шегува се тя. Признава, че напоследък е по-невнимателна с режима си, но обикновено се старае да поддържа фигурата си с много движение.

Често пропуска закуската, а ако реши да хапне нещо, то ще бъде леко и здравословно като бананови палачинки, мюсли, овесени ядки, задължително придружени с кафе със соево мляко.

За обяд и вечеря обича да консумира месо, като признава, че не е фен на рибата и млечните продукти. За десерт пък обикновено си позволява плодове или черен шоколад.

По отношение на тренировките си Славена обещава, че скоро ще получим идеи от нея за упражнения в домашни условия. Преди тя е споделяла, че дължи добрата си фигура на тренировките като малка – 4 години лека атлетика и 3 години тенис на маса. Сега предпочита да се грижи за тялото си с кардио като кикбокс или бягане.

По отношение на грижата за кожата си правилното почистване за нея е най-важното нещо, както и намирането на най-добрите продукти, които отговарят на нуждите на кожата ни. Признава, че се доверява и на козметични процедури понякога, за да се погрижи допълнително за кожата си.

В ежедневието си заменя фон дьо тена с флуид със слънцезащита, а когато иска по-силен грим използва фон дьо тен на Fenty.

Славена Вътова поддържа кожата си със специален уред

Popular