Създадоха най-стабилните Nike Lunarglide досега

Nike LunarGlide 6 сега са по-стабилни и с по-лека пяна Lunarlon за по-меко и леко бягане.

Обувките, чиято пословична мекота е вдъхновена от отскачащите безтегловно на Луната американски астронавти, сега са по-стабилни отвсякога. С олекотена технология Nike Lunarlon, увеличена стабилност, поддръжка и стил, моделът постига любимото на спортистите меко и гъвкаво бягане.

От премиерата на Lunarlon преди 6 години, популярната омекотяваща технология е повлияла на 8 различни продуктови категории и стилове в Nike. Днес Nike LunarGlide 6 дебютира с по-лека версия на пяната Lunarlon, подобрена структура на подметката, увеличена стабилност с Dynamic Support и изцяло нов дизайн на горната част.

“LunarGlide е въплъщение на спортно представяне с висок стил”, казва Роб Уилямс, старши дизайнер в Nike. “Направихме впечатляваща крачка в посока увеличаване на стабилността в LunarGlide 6, a Lunarlon предлага фино, леко и отзивчиво омекотяване. За бегачите това е най-доброто от двата свята – леко омекотяване и невероятна поддръжка”.

Мнението на едни от най-големите имена в спорта също спомага при създаването на новия модел – структурата на подметка изцяло имитира динамичното движение на краката на спортистите.

За да увеличат стабилността, дизайнерите увеличават ъгъла на технологията Dynamic Support. Докато традиционните модели са стабилизирани само в средната част на ходилото, Dynamic Support на LunarGlide има два противоположни слоя пяна с различна плътност за гладък и стабилен преход. 

  

Повече стабилност е добавена и в проветривата горната част, направена от мека пяна и лека мрежа, която се напасва спрямо ходилото.

Водещото в дизайна на LunarGlide 6 е доброто представяне. Вдъхновен от модерната архитектура и изчистения минималистичен дизайн, екипът на Уилямс изучава устойчивостта на цветовете и различните разцветки.

1 страхотен трик, който повдига и стяга дупето
Килограмите се топят по-лесно през лятото
6 ефикасни упражнения за дупе и бедра