Продължаваме да тренираме с Nike и Хриси Парова

Празничните дни останаха зад гърба ни, но не и усилените тренировки, които Блага, Ива и Алиса изпълняват под ръководството на Хриси Парова

Тази сряда продължаваме да следим тяхното фитнес приключение и в случай, че тренирате заедно с момичетата, за да влезете в страхотна форма за лятото, ви представяме и втората тренировка, която Хриси избра за тях.

Блага, Ива и Алиса вече са готови за малко по-интензивно натоварване, затова днешният комплекс, избран от приложението Nike+Training Club, е част от раздела за напреднали. В зависимост от собствените им желания, момичетата ще го изпълняват от три до пет пъти седмично. 

Комплексът, който те ще правят у дома, се нарича Challenger, и е с продължителност от 45 минути. Ако искате и вие да го изпълнявате, ще имате нужда от дъмбели от 5 до 12 кг., в зависимост от натоварването, което смятате, че ще издържите. Упражненията се правят три пъти, като накрая не трябва да забравяте стречинга.

Следете прогреса на Благомира (във Facebook и Instagram), Ива ( Instagram, както и във Facebook страницата на списание ОК! ) и Алиса (във Facebook