Предизвикателството Nike – финал и ново начало

На старта на тази вдъхновяваща кампания стояха цели осем седмици в натоварващи упражнения от апликациите Nike + Training Club и Nike + Running, специално подбрани от треньора на звездите и експерт по здравословно хранене Хриси Парова.

Cardio Killer, Tighten and Tone, Full Stretch Guide, Challenger, Total Body Sculpting, Transformer бяха само част от комплексите, с които треньорката провокираше своите момичета да работят за повече енергия, сила, тонус и изява на красивите извивки на тялото.

През последната седмица Алиса споделя, че след края на шоуто „България търси талант” е абсолютно отдадена на тренировките с Nike и съвсем скоро може да заведе своите суперстегнати форми на заслужена почивка. В последния си вдъхновяващ пост в социалните мрежи Блага също е красноречива: „Усмивката, като се погледнеш в огледалото и разбереш, че тренировките са си стрували усилията… и времето! Обичам Nike+ Training Club.”

Ива откри нов начин да поддържа форма в тандем с двете си малки деца, които са най-верният й треньор, който й помогна да свали един номер от дрехите си за последните 2 месеца. За един истински красив финал Блага, Алиса и Ива се срещнаха в бутика на NIKE за да споделят емоциите и удоволствието да избираш дрехи за тялото, което обожаваш. 

Ето какво споделиха момичетата след края на предизвикателството: 

Блага: “Инсталирах си приложението Nike+Training Club  преди доста време, но си признавам, че рядко поглеждах комплексите и тренирах с него. До момента, в който влязох в това предизвикателство. Останах приятно изненадана от ефекта на повечето упражнения. Честно казано отдавна не ми се беше случвало да имам мускулна треска. Любима част от Nike+Training Club ми е, че реално всеки ден можеш да тренираш различни комплекси, за различни групи мускули и то на професионално ниво. А най-любимата ми част е, че това може да се случи в къщи или в парка, без да е необходимо да губя  излишно време за приготовления и ходене до фитнес зала.”

https://www.instagram.com/p/BG3gHIJHMgJ/?taken-by=ivaparlakchieva

Ива: “Влязох в това преизвикателство с идеята, че идеалната форма не е просто суета, а най-добрият път към здраве. През последните 8 седмици направих толкова упражнения, колкото никога не съм правила. Денят ми завършваше със спорт и още по-хубаво, с децата ми в успешен тандем. Не мисля да спирам дотук, стегнатият корем е само началото, защото просто искам да бъда #betterforit.”

Алиса: “Като инструктор по зумба и танци смятах, че съм в перфектна физическа форма и няма нужда от допълнителни тренировки. Приложението Nike+Training Club се оказа изключително полезно и пълно с разнообразни комплекси, които предизвикаха интереса ми. След като започнах да ги изпълнявам – често ми оставяха и мускулна треска, за моя приятна изненада. Някои от упражненията включих в часовете си за разнообразие и видях положителния ефект и върху моите ученици, на които също доста им допаднаха. NTC е подходящ и полезен и за хора, коита вече се занимават със спорт активно и може да бъде продуктивен дори за тренирана мускулатура. В момента любимия ми комплекс е Tower of Power, за плосък и релефен корем и стегнато дупе. Точно на време за горещите дни на плажа!”

НОВО НАЧАЛО: Открийте своите любими комплекси от упражнения с приложението Nike + Training Club, разработено както за iOS, така и за Аndroid. От 23 юни апликацията ще включва нови тренировки и комплекси, специално създадени за мъже.