Петте най-добри упражнения за перфектно дупе и стегнати крака

Ако искате да имате добре оформено дупе и стегнати крака, не е нужно да правите куп упражнения, за да го постигнете.

Пет са движенията, които задължително трябва да включите в програмата си, за да видите в огледалото така желаните форми. Ако ги изпълнявате поне три пъти седмично, съвсем скоро ще се радвате на удивителни резултати. Разбира се, не трябва да пропускате да се храните здравословно и да правите кардио, за да се отървете от излишните мазнини по ханша и бедрата.

Напади
Направете 3 серии от по 15-20 повторения с всеки крак. Напредналите дами могат да увеличат интензивността, като вземат по една гира във всяка ръка.

Махове във въздуха
Направете 15 повторения с всеки крак. Направете три серии.

Махове настрани
Това упражнение е едно от най-ефективните за стягане на дупето и бедрата. Направете 15 повторения с всеки крак и не се отказвайте докато не направите три серии. Имат ефект!

Пулсиращи клякания
Всички знаем, че кляканията имат перфектно въздействие върху дупето ни. Ако обаче включите гирички за по-голямо съпротивление и започнете да пулсирате, ефектът ще бъде много по-голям. Направете 3 серии от 30 повторения.

Мост
Направете 3 серии от по 15 повторения. Задължително сложете две гирички върху бедрата, за да има по-сериозно съпротивление и сътветно скоростен ефект.