Отслабването с 20 минути танци е възможно

Предлагаме какви ли не диети и съвети за влизане във форма. А защо да не изберем забавлението като заместител на усилените тренировки?

Може да се отървем се от излишните килограми с танци. Храната дава необходимата енергия за танците. А когато казваме пиене, имаме предвид вода. Тялото трябва да е добре хидратирано. 500 мл вода два часа преди танците осигуряват необходимата на организма доза. Изпий и чаша вода, когато решиш да се разделиш с дансинга.

20 минути танци 5-6 пъти седмично, на бърза музика, която ускорява пулса – воала, пролетната мисия по премахване на зимните килограми ще е осъществена. А усещането е много по-вдъхновяващо от повтаряемите движения във фитнеса (на фона на “музиката” от тракането на уредите).

Предимството на танцуването пред останалите тренировки е най-вече психологическо.

Забавляваш се и не мислиш колко калории са изгорени и колко време остава до края на тренировката. 
Така и не забелязваш кога си се изпотила, а сърцето бие учестено. Ускореният пулс подобрява циркулацията на кръвта, за да осигури на работещите здраво мускули повече кислород. Телесната температура се повишава и тялото започва да се поти, за да се охлади. Всъщност описахме процеса, който се случва при аеробните упражнения.

Тренировките са най-важни в борбата с целулита
Спечели парфюм Shiseido Zen Secret Bloom
Уроците за живота, които научихме от вампирите
Навиците на щастливите хора
Визия на деня: Многоцветната блуза на Виктория Джъстис