Нови подобрения в мобилното приложение за спорт на Nike

Началото на година е перфектното време за поставяне на нови цели, за изпробване на нови фитнес режими и планиране на тренировки за следващите месеци.

Достъпни от 5 януари 2015, последните подобрения в приложението Nike+ Training Club предлагат пакети от нови функции и представят нови тренировъчни режими на различни спортистки, които ще помагат на дамите по целия свят да се свържат с фитнес общността и да достигнат нови лични постижения през 2015 г.

„Приложението Nike+ Training Club свързва нашата общност от спортисти както никога досега“, споделя Кери Хойт-Пак, вицепрезидент „Бранд маркетинг” в Nike Women. “С Nike Sport Feed дамите ще могат да комуникират помежду си за всичко – от организирането на личните им тренировки до насърчаването на другите членове на общността по цялото земно кълбо“. 

Януарските подобрения са вдъхновени от наблюденията на Nike върху взаимоотношенията на 65 милиона жени в дигиталната общност. Ключово прозрение е мотива за връзката с другите – колкото повече приятели има дадена спортистка в Nike+, толкова по-активна е тя.

Ето защо приложението Nike+ Training Club сега предлага нови, по-лесни и по-забавни начини за споделяне с приятелите, за окуражаване и демонстриране на личните успехи и цели. Изцяло новият Nike Sport Feed помага на дамите да бъдат във връзка, както с приятелите си, така и с нарастващата общност на N+TC. 


От допитването до спортистите става ясно, че потребителите на N+TC, които са споделили свои тренировки повече от веднъж през първия си месец в приложението, са направили 80% повече тренировки в същия месец.

Актуализираното приложение N+TC въвежда и споделяне на снимки в Instagram, Facebook и Twitter. Спортистите могат да направят снимка преди, по време или след тренировката и да избират между разнообразни забавни знаци и филтри, с които да покажат снимката в тяхната общност.