Новата кампания на Nike вдъхновява спортистите

Пробягайте първия си полумаратон.

Работете усилено за стягане на тялото във фитнеса.
Направете трудната челна стойка от йога упражненията.
А какво ще стане, ако започнете да повтаряте тези подвизи по-често? Nike отговаря на този въпрос чрез новата си мотивационна кампания #betterforit. За да достигнете по-високи резултати, трябва да положите много труд, да тренирате усилено и да сте мотивирани. И най-важното, всеки, който направи това, вече може да го сподели чрез #betterforit. 

Този сезон Nike стартира новата инициатива, специално насочена към дамите, за да ги вдъхнови да бъдат по-активни, да поемат нови предизвикателства и да гонят по-високи лични цели.


Повече от хаштаг

#Betterforit – това е призив към спортуващите дами да бъдат по-активни, да споделят повече и да се мотивират. Чрез новия хаштаг Nike активизира глобалната общност от спортисти, независимо от резултатите им. #Betterforit предлага на спортистите едно колективно вдъхновение, за да достигат нови спортни висоти и същевременно е място, където могат да споделят своя опит.

“Всеки спортист има свои цели. Ето защо Nike иска да бъде връзката между вас и вашите лични цели”, споделя Ейми Монтан, вицепрезидент на NikeWomen и Global Women’s Training. “Ние предлагаме повече от мотивация – с инициативи като #betterforit, Nike създава ново пространство за спортуващите дами, чрез което те ще увеличат значително своя личен спортен потенциал.” 

Кампанията дебютира на 12 април 2015 г. с поредица от клипове, в които участват известни спортистки. Концепцията им е да покажат силата на жените в динамичния свят на спорта и фитнеса с много чувство за хумор и естествено присъствие. #Betterforit насърчава жените спортисти от цял свят да поделят своята лична #betterforit мисия.

Вижте част от клиповете!