Невъзможно леките маратонки Flyknit Lunar2

Новата технология на плетката на маратонките Nke Flyknit Lunar2 е вдъхновена от здравината и сложността на паяковата нишка. 

Това е актуализирана версия на успешния модел Flyknit Lunar, който се характеризираше със здравина, лекота и стабилност при бягането. 
Горната част използва технологията Flyknit, което я прави едновременно лека и здрава, а ходилото Nike Lunarlon. 

“Моделът Flyknit Lunar2 притежава в пакет две от нашите най-успешни иновации и технологии до сега”, казва Роб Долан (Rob Dolan) – старши директор по дизайна в Nike Running. “С него можете да се радвате на гъвкаво, плавно бягане заради омекотяващия Lunarlon и на невероятна стабилност, благодарение на изключителната конструкция на горната част, създадена чрез технологията Flyknit. Тези две неща, обединени заедно, са магическа комбинация.”

)
След успеха на Flyknit Lunar1 +, дизайнерите на Nike разработиха по-разтегливия Nike Flyknit Lunar2, с горна част, която приляга много по-добре върху крака и закрепен език, който не се мърда. Подметката е с напълно нова структура, създадена на база множество направени изследвания за натиск и натоварване на крака, и дава невероятно усещане за свобода и естественост на движенията при бягане. 
Те прилагат същите резултати и върху пяната Lunarlon, за да подобрят омекотяващите й свойства и да дадат повече гъвкавост на модела. Резултатът е естествено и плавно бягане в леки обувки, разработени не само за елитни бегачи, но и за начинаещи.

Бегачите със сигурност ще останат впечатлени!