Най-кратката тренировка с гарантирани резултати

Чували ли сте за тренировката Insanity? Както подсказва името й, това е най-нашумялата фитнес лудост, която успешно ни избавя от излишните килограми.

Програмата е създадена от американския фитнес гуру Шон Томпсън, познат сред почитателите си като Шон Ти. Той се е изявявал като личен треньор, диетолог, фитнес специалист, танцьор, хореограф, но определено нашумява след създаването на Insanity. Няма да лъжем, неговите упражнения са доста интензивни и не са за всеки. Ако обаче искате да свалите излишните килограми за отрицателно време, тя е вашето решение.

Стегнете тялото с най-кратките, но ефикасни упражнения

В упражненията са заложени кратки паузи, което прави тренировката максимално ефективна, променяйки рязко сърдечната честота. Идеята е тялото да се нагласи и да може само да приложи максималната интензивност след кратката почивка. Ако тренирате редовно, тялото ви се развива като гъвкавост, сила и издръжливост.

Програмата може да се изпълнява от всеки. Дори хора с тегло 135 кг са успявали да се преобразят. “Най-важното е да сте психически готови да го започнете,” категоричен е Томпсън.

Започнете със следните упражнения, правете ги поне 3 пъти седмично и съвсем скоро ще видите резултатите!