На финалната права: Новата тренировка от Nike и Хриси Парова

Днес започва предпоследната седмица на фитнес предизвикателството, което Nike и фитнес инструктурката Хриси Парова отправиха към Благомира, Ива и Алиса. 

Този път Хриси предизвиква момичетата с малко по-различно натоварване, а именно две различни тренировки – едната е предназначена за горната част на тялото, а другата – за долната.

Като за начало, в следващите седем дни нашите момичета ще започват тренировките си с Metabolic Meltdown. Можете да изтеглите комплекса от приложението Nike+Training Club и секцията за напреднали.

Metabolic Meltdown е 15-минутна интензивна интервална тренировка, която силно натоварва долната част на тялото. За нея ви трябва някакъв вид тежест (гирички, бутилка вода и т.н.) и стъпало. Изпълнявайки комплекса три пъти седмично, както ще го правят нашите момичета, ще влезете бързо във форма.

Следващата тренировка е с продължителност от 30 минути и носи името Be Explosive. Тя е силова тренировка, натоварваща горната част на тялото и предназначена за оформяне на мускули, особено на ръцете.

За нея ще ви трябва медицинска топка и гирички, а Блага, Ива и Алиса ще я изпълняват след Metabolic Meltdown. В края на Be Explosive ще откриете и няколко упражнения, предназначени за разтоварване на мускулите и стречинг.

Следвайте Блага в Instagram@SpringLady.Blagomira, Ива – Instagram@IvaParlakchieva и Алиса – Facebook/DanceAlissa