Меган Маркъл във възторг от тренировките с Megaformer

Най-ефективният метод за оформяне на тялото според Меган Маркъл? Това са тренировките с уред, наречен Megaformer.

Кариерата на Меган в Холивуд я е научила, че грижата за външния вид трябва да бъде ежедневен приоритет.

Херцогинята винаги е спортувала, освен това не допуска никакви компромиси по отношение на храната. За енергия и тонус тя ежедневно си приготвя зелени смутита. “Сутрин си правя следната комбинация: малко ябълка, кейл, спанак, лимон и джинджифил, взимам я с мен по време на работа и отпивам от нея, когато поискам. Това ми дава много повече енергия от чаша еспресо”, споделя преди време Меган Маркъл пред Today.

Всяка сутрин тя стартира деня си с купичка акай бери, които са отличен антиоксидант. Задължителните храни, които присъстват в менюто й са банани, семена от чиа и конопени семена.

Тъй като майка й е инструктор по йога, асаните са Маркъл са начин на живот още от детските й години. Тя започва да ги практикува, когато е само на седем.

Откритието Megaformer

Това, което преобразява тялото й обаче е уред, наречен Megaformer. Той комбинира кардио, пилатес и силови тренировки, позволява да изгорим до 800 калории на тренировка и много ефективно оформя тялото.

“Тялото ти се променя моментално. След две тренировки вече можеш да видиш ефект”, споделя преди време Меган пред Women’s Health.

Вижте във видетото как работи Megafomer и кои са някои от най-добрите упражнения, които можете да изпълнявате на платформата: