Лесни домашни тренировки, вдъхновени от танците

Тренировките, вдъхновени от танците, са един от най-приятните начини да се раздвижите.

A есента е перфектното време да заложите на малко ритми, вместо на изтощителни упражнения във фитнес залата. Това е идеалният начин лесно и забавно да смъкнете излишните килограми. С тях не само ще стегнете мускулите си, но и ще станете много по-гъвкави и подвижни. Подготвили сме ви няколко тренировки, които може да правите в уютния си дом и ако ги практикувате поне няколко пъти седмично, съвсем скоро може да се похвалите със стегнато тяло като на Джей Ло.

1. 10-минутни танци за стегнат корем
Няма нищо по-лошо от отпуснат корем. Опитайте тази високоенергийна тренировка, която бързо и лесно ще тонизира тялото ви и то само за броени минути.

2. Тренировка ала Бионсе
Как Бионсе стяга своята фигура? С танци, разбира се, а това е тренировката, която би стегнала перфектно тялото само за 10 минути.

3. В ритъма на хип-хопа
Ритъмът на хип-хопа е идеален за раздвижване на цялото тяло, така че ако харесвате този тип музика, задължително пробвайте тази тренировка.

4. Оформете дупе с бразилски танци
Всяка една от нас иска да има стегнато и оформено дупе, а тези забавни бразилски вдъхновени танцови движения, са перфектни за целта.

5. Намалете темпото с балет
Искате ли нещо с по-ниска интензивност, но все пак да постигнете сериозни резултати с тялото си? Опитайте тази 15-минутна тренировка с балетни стъпки.



6. Пробвайте денс тренировка

Тази танцова тренировка е вдъхновена от филма „Step Up: Революция“. Има ли нужда да казваме нещо повече?

7. Любимата тренировка на Сара Джесика Паркър
Едва ли ще ви убедим по-лесно, но следващата тренировка е запазена марка на Сара Джесика Паркър. Актрисата вае страхотното си тяло с 60-минутно раздвижване, вдъхновено от класическия балет.