Леа Мишел позира гола за Women’s Health

Актрисата Леа Мишел е звездата от корицата на така нареченият “гол брой” на Women’s Heath.

29-годишната брюнетка в момента е в най-добрата си физическа форма и не иска да го крие. Тя позира на снимките без нищо върху себе си. “Голотата изобщо не е проблем за мен”, откровена е Леа.

На снимките се виждат няколко от общо 14-те татуировки, които звездата от “Клуб веселие” има по тялото си. Тя показва и татуса, посветен на приятеля й Кори Монтейт, който почина от свръхдоза. Леа е изписала “Finn” на дупето си, тъй като в “Клуб Веселие” героят на Кори се казва Фин Хъдзън.

Относно това как успява да поддържа тялото си, Леа е категорична, че за нея физическите упражнения трябва да носят удоволствие. Вместо да ходи на фитнес, тя избира спининг тренировките SoulCycle. “След тренировка, в мен кипят ендорфини, сияя и имам чувството, че мога да покоря света”, казва тя.

Леа обаче е откровена, че не се смята за перфектна. Нямам желание да се правя на такава, но обичам себе си, включително и недостатъците си”. Наскоро пък приключи връзката й с актьора Робърт Бъкли, с когото бяха заедно няколко месеца. “Имам добри и лоши дни и приемам и едните, и другите. Когато имам лош ден, си правя макарони със сирене, обаждам се на майка ми, сипвам си чаша вино и гледам риалити предавания. Това е в състояние да оправи всичко!”

Уверена, естествена и много изкусителна, ето я Леа на снимките: