Колко високо ще скочите с Nike Air Max?

На 26-ти март (неделя) в новия магазин на Nike в The Mall всеки посетител може да се включи в международния ден на Nike Air Max и да спечели маратонки от спортния бранд. 

Единственото условие? 

Да посетите магазина между 13 и 19 часа, а след това да скочите високо… или не толкова. Снимайте се докато скачате на събитието, а след това в периода 26.03. – 29.03.2017 споделете своя снимка в социалните мрежи с хаштагове  #kissmyairs #sofiaairmaxday #newnikestore. (Качената снимка да бъде публично достъпна, т.е. да може да бъде намерена свободно от организатора при търсене с хаштаг.)

Организаторите са подготвили още много изненади. Визуалният артист Андон Георгиев- AndonastY ще рисува на живо на тема AIR MAX. Vajarov & Paci Pac Pac ще са зад пулта. Макоса Ностра ще ви позабавляват и раздвижат, а фотограф и дизайнер ще ви помогнат да се изстреляте в облаците.

Как започна всичко – историята на Nike Air Max

През далечната 1977 г. изобретателят Франк Руди представя една на пръв поглед щура идея на Фил Найт: предлага му да поставят въздушни възглавници вътре в обувките. Фил прегръща идеята, решава да я тестват и така Nike се изстрелва направо в бъдещето, и не поглежда никога повече назад. В първите осем години въздушната капсула е скрита в обувките, като по-скоро се усеща, отколкото се вижда. Но през 1987 г. тя става видима в легендата Air Max. С това революцията започва…

През последните 30 години няма друга технология, която да е станала по-голям синоним на Nike от Air.

Следете събитието на #kissmyairs , #sofiaairmaxday и #newnikestore в социалните мрежи.