Кейли Куоко издаде тайната на преобразеното си тяло

Кейли Куоко изглежда зашеметяващо и сега издаде на какво се дължи перфектната й фигура.

Чаровната актриса позира за корицата на новия брой на сп. Shape. За да се подготви за фотосесията, тя признава, че е работила доста усилено. И резултатите са налице!

“Осъзнах едно – това, което върши работа при приятелите ми, не значи, че ще работи и за мен”, заявява Кейли и разкрива кое упражнение наистина е трансформирало тялото й. “Обичам да съм тонизирана и с мускули. Това е толкова секси и красиво. И аз го дължа на 100% на йогата”, казва тя, добавяйки, че прави асаните поне пет пъти седмично.
Но това не е всичко, медитацията и Шавасаната (поза на пълен покой) вършат идеална работа при звездата от “Теория на големия взрив”. Но не си мислете, че йогата не натоварва достатъчно мускулите. “Oтивам на едно място, наречено CorePower йога. Една сутрин ще отида на хот йога – тренировка, която по невероятен начин изгаря калориите”, разкрива Кейли.
Или ще взема Yoga Sculpt клас, където носим трикилограмови тежести по време на упражненията. Те включват 20 секунди планинско катерене или джъмпинг джакс между позите, така че получавам своето кардио”.
Е, какво чакате повече? Май ни е време да се запишем на йога!