Как да хапваме шоколад и сладолед без угризения а ла Оливия Кулпо

Диетата на модела е високопротеинова, с малко въглехидрати, но с много шоколад.

Още от първия поглед на инстаграм профила на Оливия Кулпо можем да се ориентираме, че макар и да се радва на перфектна фигура, тя обича да си похапва. Потвърждение по въпроса получаваме от нея… както и от съдържанието на хладилника й, който тя отваря за интервю за Women’s Health.

Любимата тренировка на Оливия Кулпо, която можем да правим и у дома

Веднага ни прави впечатление огромната селекция от шоколади, за които Оливия си признава, че са й слабост. Въпреки това, тя се старае да избира възможно най-здравословни варианти като такива без захар, с ниско съдържание на въглехидрати и повече какаова маса. И все пак няколко пакета традиционни M&M’s намират място в хладилника й.

Като цяло правилото “не се лишавай от нищо, но хапвай в модерация” силно важи в нейната къща. Същото забелязваме и при сладоледите – макар и да се е запасила с няколко нискокалорични варианта, тя винаги има и кутия от любимия си сладолед, който никак не попада в категорията на диетичните храни.

Упражненията на Оливия Кулпо с ластици и тежести (видео)

Други задължителни в кухнята й са нисковъглехидратната паста, семената чия, месото, горските плодове, ядковото мляко, както и котидж сирене за дните, в които се храни здравословно, и меки сирена за посрещане на гости.