Готови ли сте за предизвикателството на Nike и MissBloom? Започваме!

Новото фитнес предизвикателство на Nike и MissBloom започва!


Този път то ще продължи 8 седмици, като в началото на всяка ще ви показваме по един комплекс от упражнения от приложението Nike+Training Club, а в специалната Facebook група за тренировки ще споделяме резултати, съвети, коментари и снимки, заедно с хаштага #BetterForIt. В самото приложение пък ще намерите клипове към всяко упражнение. 
И този път най-активните от вас участват в томбола за страхотни награди, осигурени от Nike. Нека влезем във форма заедно! Готови ли сте? Започваме! 

Днес ви представяме първия комплекс от упражнения.

Отворете приложението NIKE+ TRAINING CLUB, от меню BEGINNER изберете подменю GET FOCUSED, а след това TIGHTEN AND TONE WORKOUT. Тази тренировка съдържа 6 вида упражнения, повтарящи се в 3 серии. Общото времетраене на комплекса е 15 минути. С това занимание ще засилите метаболизма си и ще натоварите краката и ръцете. Всяко от 6-те упражнения е придружено с видео, което спомага за правилното им изпълнение.

Упражнение номер 1. Тичане на място с високо вдигнати колене. Времетраене 30 секунди.

Упражнение номер 2. Поза седеж, краката ви са вдигнати иправо напред и трябва да са изправени в коленете. Ръцете са на земята зад гърба ви, като служат за опора. След това започнете махове нагоре и надолу с краката. Времетраене 1 минута.

Упражнение номер 3. От положение на лицева опора отскочете напред до изправена позиция. След това обртано – от изправена позиция отскочете назад до положение на лицева упора. Повторете няколко пъти. Времетраене 30 секунди.

Упражнение номер 4. Краката и ръцете са на земята. Тазът във въздуха, гърбът изправен, краката също са изпънати в коленете, тялото е във формата на буквата Л. От тази позиция започнете да правите лицеви упори. Времетраене 1 минута.

Упражнение номер 5. Поставете първо левия си крак напред. Трябва да е сгънат в коляното. От тук отскочете назад и разменете краката. Повторете няколко пъти. Времетраене 30 секунди.

Упражнение номер 6. Застанете странично първо на лявата си страна. Вдигнете таза във въздуха и дясната ръка също, нека сочи нагоре към тавана. Упората трябва да е на левия ви глезен и лявата ръка. Цялото тяло трябва да е в права лини и равнина. От тази позиция започнете да вдигате десния си крак. Повторете няколко пъти, след което направете упражнението с дясната си страна. Времетраене 1 минута.


Повторете целия комплекс 3 пъти.

Кейли Куоко издаде тайната на преобразеното си тяло
Как актрисата Шей Мичъл поддържа форма?