Домашна тренировка за заети жени

Повечето жени днес се опитват да се грижат за семейството, да градят кариера, да не пренебрегват приятелите, а и да поддържат добра визия.

Да, обаче всичките тези дейности изискват страшно много време и в крайна сметка често се случва да отлагаме ходенето до фитнеса. Стига оправдания! Ние ви предлагаме една страхотна тренировка, която може да изпълнявате у дома и са ви необходими само по 30 минути свободно време 3 пъти седмично. Струва си усилието, нали?

Тренировките се изпълняват в понеделник, сряда и петък, а неделята е отредена на дългите разходки в парка. Ако нямате възможност точно в тези три дни, можете да разчетете седмицата си така, че да ви е удобно да тренирате, но е задължително да е 3 пъти седмично.

Това, което ви е необходимо е подходяща проветрена и широка стая, удобен спортен екип и обувки, гирички от 2 или 3 кг, както и огледало, за да контролирате изпълнението на упражненията. Би било добре да имате велоергометър, кростренажор или бягаща пътека, на които да правите разгрявки. Но не е проблем, ако нямате такива.

Вижте самите упражнения на стр. ii