Диетата и фитнес режимът на Моника Белучи

На 54 години и във вихъра на нова любов, Моника Белучи е в още по-добра форма.

Миналия уикенд актрисата бе забелязана на плаж в родната си Италия, където пролича, че е свалила няколко килограма. И макар тялото й да е все така по средиземноморски чувствено, Моника е малко по-стройна.

Наистина изглежда впечатляващо! А ето и как го постига:

Моника не е почитател на силовите тренировки

Актрисата казва, че е много активна физически. “Като акула съм – имам нужда непрекъснато да се движа, за да живея”. Но силовите тренировки и интензивното кардио не са по нейната част (Все пак, тя е момиче от Средиземноморието).

Средиземноморската диета, която експертите препоръчват

Упражненията на Оливия Кулпо с ластици и тежести (видео)

Моника предпочита плуването, разходките и йогата. “Да стана в 5 сутринта, за да отида на фитнес в 6? Това просто не си струва. Вместо да правя изтощителни упражнения, предпочитам да нося черно. По-удобно и по-забавно е.”

Храна в малки порции

Диетата на Моника Белучи се състои по-скоро в контролиране на количеството храна. Бившата половинка на Венсан Касел е вярна на корените си и харесва традиционната италианска кухня повече от всяка друга. Не е почитател на екзотичните храни. Любимото й ястие е паста с пармезан.

Ако трябва да свали килограми, например преди голямо събитие или заради роля, Моника спазва 7-дневна диета. Тя включва много свежи зеленчуци, йогурт, зелен чай, плодове, яйца, печено месо и по-малко хляб и паста.

Кейт Хъдсън и резултатът от постепенното отслабване

Hero SliderPopular