Бъди създател на собственото си тяло

Компанията Nikе има новина за жените, които имат нужда от стимул и експертна помощ в постигането на хармонично, стегнато тяло.

Това е специалното фитнес приложение за мобилни телефони Nike Training Club. Ти и то сте напълно достатъчни, за да можеш в края на този сезон да стъпваш по плажа със самочувствие. Защото апликацията предлага персонализирана фитнес програма, подкрепена със съвети от някои от топ треньорите в Холивуд. Апликацията прави твоите фитнес цели максимално постижими, като събира всички специално избрани за теб упражнения в мобилния ти телефон. Остава само да си готова сама да създаваш себе си и да определяш как изглеждаш!

Nike Training Club дава възможност да зададеш своята фитнес цел, след което да отбележиш нивото си на подготовка. Останалото е работа на апликацията – тя ще ти предостави комплекс от упражнения, който таргетира максимално проблемните ти области. За дамите, които целят да отслабнат, са интервалните кардио тренировки. Комплексът за тонизиране и дефиниране на мускулатурата включва кардио плюс упражнения с леки тежести. Повече тежести и по-продължителни серии ще помогнат за изграждането на мускулна сила. Nike Training Club има и фокусирани 15-минутни комплекси за конкретни проблемни зони на тялото. Останалите комплекси от упражнения се изпълняват за 30 до 45 минути, така че са напълно постижими и за една жена с динамично ежедневие.




Членовете на Nike Training Club имат и ексклузивен достъп до фитнес съвети от топ треньори и професионални атлети. Сред тях са холивудският инструктор Жанет Дженкинс, личният треньор на Риана Ари Нунйес и спортните звезди Серена Уилямс, Хоуп Соло и Паула Радклиф.
Към всяко упражнение Nike Training Club предоставя подробни и достъпни инструкции за изпълнението му. Но, разбира се, какво би било всичко това без музиката? В приложението можеш да свържеш своята фитнес програма към избрана плейлиста, която да ти даде енергия и темпо.


Какво да добавим? Може би това, че 30 минути за тялото, което искаш да виждаш в огледалото, всъщност са достатъчно малко. И ако вече си определила своята фитнес цел, значи си свършила най-важното – всичко останало е работа на Nike Training Club.