Анджела Басет на 60 с тяло като на 20-годишна

Не е учтиво да коментираме възрастта на жена, но наистина трябва да обърнем внимание на Анджела Басет: Тя е на 60!

Наскоро тя публикува в Twitter и в Instagram своя снимка по бански, която потвърждение, че всички имаме абсолютното право да завиждаме на тялото й. Тяло като на 20-годишна стегната млада жена!

Какво видяхме? Перфектна и стегната коремна преса, идеално оформени ръце, здрава и гладка кожа… Не, това не е ревност! Това е мотивация. Поразровихме се, за да научим каква е тайната на успеха на Анджела. И преди да ни прекъснете с изречението: „Тя си е такава – гените!“, ще ви кажем, че има и още нещо: диети, фитнес и грижа за здравето. В миналото си, а и сега, актрисата полага доста усилия в тези посоки.

Треньорката на Ким и Фърги издава как да се сдобием с плочки

Тя от доста години се храни с органични продукти, като признава, че начинът й на хранене е 85% от красотата й. Анджела Басет не консумира захар, алкохол и хляб, но набляга на протеините и зеленчуците. Що се отнася до тренировките, тя тренира 4-5 пъти седмично. А, когато пътува, предпочита да потича навън.

Кори Калиет, която тренира Анджела за ролята й в „Black Panther”, й е създала режим за тренировки: „Това са кръгови тренировки: всяко упражнение се изпълнява за 30 секунди, след което следва почивка, за да се възстанови сърдечния ритъм и отново. Това е перфектният начин да се изгарят мазнините – бързо и ефективно.“

Тези кръгови тренировки включват упражнения като планински катерач, клекове с подскоци, напъди, лицеви опори, бърпии и високи колене. Всяка сесия отнема около 45 минути до един час.

Няма резултати без упорита работа! Анджела Басет го знае!

54-годишната ЕлМакферсън споделя как с възрастта се е променила диетата й