Nike Running Club Sofia – с любов към бягането

Nike + Run Club Sofia, част от глобалното общесто за любителско бягане на Nike по света. Такива клубове с офлайн бягания съществуват в над 80 държави по света. 

Софийският стартира през 2014, а участията и членството са абослютно безплатни. На 29-ти март, последната неделя от месеца, Nike + Run Club Sofia организира специално за дамите една тренировка с Ваня Висарионова
Ваня Висарионова е кондиционен треньор, който работи с жени и им помага да постигат своите цели по най-оптималния и естествен за здравето начин. 
От две години участва активно в бегачески състезания и тренира момичета, които искат да постигат по-добри резултати в бягането без това да води до травми и контузии. 
Вдъхновени от новите тренировки в проложението на NIKE Training Club, от клуба канят Ваня за тренировка на открито, предназначена за дамите-бегачи. 
Тренировката ще включва упражнения, които натоварват цялото тяло и развиват специфични мускулни групи, което ще направи дамите бегачи по-бързи, по-стабилни и по-ефективни в бягането. Всички ще имат възможност да получат консултация за правилното изпълнение на упражненията, както и да научат някои тайни за подобряване на своите резултати.
Тренировката ще продължи с бягане. Упражненията са подходящи за всеки и не се изисква предварителна подготовка. Събитието ще бъде в Южен парк, при паметника с птиците от 09,45. 
2 лесни упражнения за бързо вталяване
Лесно стягане на корема, бедрата и дупето