2 лесни упражнения за бързо вталяване

Тънката талия не е само мечта с помощта на тези две упражнения. 

Панталоните с ниска талия и прилепналите блузи тайничко издават любовните ни дръжки и излишните ни килограми. Но трябва да се погрижим за тази част от тялото си не само за да се харесваме, а и за да бъдем здрави. 
Широката талия застрашава здравето ни и предразполага към сърдечни заболявания и диабет. Здравословното хранене, аеробните упражнения и стягането на коремните мускули ще ви помогнат да изглеждате добре и да намалите риска от здравословни проблеми.
Упражненията тренират основно косите коремни мускули от двете страни на торса. За по-голям успех правете по 2 или 3 серии на седмица, с един ден почивка.
Преместване на коленете в седнало положение
Седнете на земята с изправен гръб, стегнете корема и свийте допрени коленете, като оставите краката на пода. Поставете ръцете си на пода зад вас за баланс.

Стегнете коремните си мускули и наклонете краката си наляво на около 10 см от земята. Дръжте глезените един до друг и гърбът изправен. Задръжте за няколко секунди и след това повторете на другата страна. Не оставяйте коленете да стигнат до земята. Контролирайте движението и повтаряйте на двете страни в продължение на една минута.

Странично извиване


Легнете на дясната си страна . Сложете опорната си ръка през кръста, а лявата зад тила. С помощта на коремните мускули на лявата си страна , вдигнете едновременно левия крак и дясното си рамо от пода. Задръжте няколко секунди и се върнете в изходна позиция. Започнете с по 5-8 повторения на всяка страна, като постепенно увеличавате броя. Направете няколко серии по 1 минута.
Снимки: Pinterest
Лесно стягане на корем, бедра и дупе
Как лекарите се грижат за своето здраве
Не яжте това след тренировка