15-минутната тренировка на Миранда Кер

Eдни от най-красивите жени в света дължат перфектните си тела не само на ген и бърз метаболизъм, но и на доста пот във фитнеса.

Такъв е случаят и с крехката Миранда Кер, която е млада работеща майка, но съумява да бъде добър родител и да е в перфектна форма. И именно като една заета жена, тя няма много време за своята фитнес програма. Но в тези моменти има кратка 15-минутна тренировка, която е достатъчно интензивна, за да я държи в добра форма.

Ето и упражненията:

1 минута лицеви упори

1 минута планк (или 2 x 30 секунди за начинаещите) – заемете положение за лицева опора, само че вместо на длани, застанете на лакти.

1 минута клякания

1 минута джъмпинг джакс – подскоци с разтваряне на ръцете и краката.

1 минута подвигате левия крак, като легнали на дясната си страна и сте се опрели с лакът.

1 минута колело (на снимката) – в легнало положение движите краката все едно карате велосипед, като опирате лакът в коляно.

1 минута повдигане на десния крак, като този път сте легнали на лявата си страна.

1 минута мост (задръжте 30 секунди и пружинирайте 30 секунди)

1 минута джъмпинг джакс – подскоци с разтваряне на ръцете и краката.

1 минута напади




1 минута седене на стена (на снимката) – опирате гърба на стената, а с долната част от тялото заемате седнало положение, като краката трябва да са на 90 градуса. Опитайте се да се задържите за около 30 секунди.

1 минута планинско катерене – от поза за традиционна лицева опора, стъпете напред с левия си крак, така че да го докарате на ниво под гърдите; десния крак остава в неподвижен. При следващото движение сменете краката и започнете да ги редувате.

1 минута джъмпинг джакс – подскоци с разтваряне на ръцете и краката.

Правете около 30 секунди почивка между всяко упражнение.

Made in Brazil: Най-горещите мъже модели
Звездите преди и след разкрасяването с Фотошоп
Звездите, които не остаряват