Селена Гомес и нейния сутрешен трик за красота

В последните месеци Селена Гомес все повече ни удивлява с своята перфектна форма и сияйна визия.

Оказва се, че това не се дължи само на гена, а и на тайна съставка, която тя включва в своята beauty рутина. Поп лолитката призна пред водещия Джеймс Кордън, че всеки ден хапва джинджифил, който не само е добър помощник в борбата с килограмите, но и за подпомага поддържането на перфектна кожа.

144

“Харесва ми джинджифила. Всъщност обичам да ям по парче джинджифил всяка сутрин. Това е толкова добро”, казва Гомес. “Няма да се разболееш. Джинджифилът убива всички лоши неща вътре в теб”, кълне се звездата.

Когато не го приема в естествената му форма, Селена си прави смутита с добавка от джинджифил. За целта тя смесва моркови, ябълка, лимон, джинджифил и сурови ядки, които миксира с помощта на блендера.

Певицата заявява, че благодарение на тази здравословна напитка, тя се зарежда с енергия и се справя с умората и лошото настроение.

Гомес отново е в добра здравословна форма, след като миналата година й се наложи да премине и химиотерапия. “Бях диагностицирана с лупус и преминах през химиотерапия. Ето защо си взех почивка. Можех да получа удар”, обясни тогава певицата. Заради проблемите, Селена качи няколко килограма, заради което веднага бе разкритикувана. “Исках толкова много да кажа: “Хора, нямате си и идея. Аз съм на химиотерапия. Вие сте задници”. Но се затворих в себе си, докато отново не се почувствах удобно и уверена”, казва тя.