Никол Шерцингер в перфектна форма на 40

Може ли да повярвате, че красивата Никол Шерцингер днес навършва 40 години.

Почитателите на звездата продължават да се възхищават от перфектните й форми, на които биха й завидели и момичета на половината на нейната възраст.

Хавайската прелест обаче споделя, че е като всички жени и колкото и странно да ни звучи, лесно трупа килограми. Ето защо, тя полага много усилия и има желязна дисциплина, за да извае тялото си такова, каквото е.

Но какво прави Шерцингер, за да бъде в перфектна форма?

Тя признава, че редовно прави йога. Понякога й се случва докато е на плажа, или пък вкъщи в 10 часа вечерта. “Спортът ми помага да остана във форма и да имам фокусирано и здравословно състояние на ума… когато всички излизаха петък и събота да се забавляват, аз бях във фитнеса!”, допълва още Никол. „Аз тренирам пет дни в седмицата, два пъти на ден”, признава още певицата.

Шерцингер е изключително стриктна и относно начина си на хранене. На обяд и вечеря Никол хапва месо на скара, млечни продукти и салати – продукти, богати на протеини, които не само изграждат мускули, но и създават повече работа на тялото да ги разгради.

Младата й визия пък се дължи на това, че почти не близва алкохол и залага на много вода и… кафе, което ускорява метаболизма.

Певицата споделя, че отделя нужното време не само за упражнения, но и за отдих. “Достатъчната почивка също е от важно значение за добрия външен вид”, споделя красавицата.