Кейт Хъдсън и тайната на перфектната й форма

Макар и майка на две очарователни момчета, Кейт Хъдсън си остава звездата с едно от най-добрите тела в Холивуд.

И ако си мислите, че това се дължи просто на прекрасните й гени, много се лъжете. Тя се труди неуморно и то всеки божи ден. “Всеки иска да чуе някаква тайна, но просто такава няма”, казва Хъдсън пред списание US Weekly.

37-годишната актриса разкрива, че за да изглежда така добре, тренировките са се превърнали в нейно ежедневие. Тя обяснява, че перфектната й фигура се дължи на упоритостта и дисциплината по отношение на храненето и спорта в живота й.

“Човек трябва да тренира всеки ден, ако иска да изглежда добре. Това е единственият начин. Разбира се, трябва и да се храни правилно”, обяснява Хъдсън пред US Weekly.

“Не бих казала, че тренирам дълго, просто го правя много редовно през последните две години и половина. По някаква причина хората си представят, че трябва да спортуваш по два часа дневно, а не е така. Може да бъдат 20 минути или 40 минути, но трябва да ги има всеки ден”, обяснява още сексапилната блондинка.

“Не можеш да правиш упражнения две седмици и след това да вземеш седмица почивка, а след това да направиш три дни и пак да почиваш. Защото няма да видиш резултати. Знаеш, че просто трябва да го направиш – тъжно, както и всичко останало в живота”, откровена е Кейт.

“Аз се хранех по най-различни начини през годините. Обичам да правя прочистване с фрешове два пъти годишно за 5-7 дни, или премахвам тежките храни и ям само супер чисти”, обяснява още тя. “Това е наистина единственият път, когато съм толкова строга със себе си. Иначе ям всичко. Просто обичам храната. Обичам хляб. Обичам тестени изделия.”