Какво да ядете късно вечер без да пълнеете?

Ако огладнеете отново след като вече сте вечеряли, има как да хапнете вкусна и здравословна храна, която да не ви коства никакви угризения.

На почти всяка жена й се е случвало да огладнее преди лягане, въпреки че вече е вечеряла. Неприятното в такива моменти е, че изпадаме в истинска дилема дали да заситим глада си или да запазим фигурата си.

В повечето случаи гладът надделява и се нахрвърляме на възможно най-вредните храни. Обикновено тези храни – шоколадови десерти, чипс или сладолед – са много калорични и пълни със захар. Това не само, че ще се отрази зле на килограмите ни, но и ще ни попречи да заспим бързо и лесно през нощта.

Как да спрете да преяждате вечер след работа?

Все пак има няколко снака, които може да хапнем преди лягане и да сме сигурни, че няма да нарушим диетата си. Освен това, някои от тях ще ни помогнат да спим по-дълбоко и пълноценно и да не се събудим освирепели от глад на следващата сутрин.

Разгледайте галерията ни с предложения за среднощно похапване, което ще ви засити и същевременно с това ще запази фигурата ви!

tips