Триковете за много по-гореща целувка!

Една целувка може да ви накара да изхвърчите на седмото небе, но може и да има обратния ефект.

Тя определя и привличането между двама души, а от мнозина е смятана като един от най-интимните актове. Но има целувки, които се помнят с голямо задоволство и такива, които оставят лош спомен. Едно е ясно, всички искаме да сме виртуози в целуването, а само няколко трика ни делят от този момент. Ето ги и тях:

1. Освежете се

Може да ви звучи логично, но повярвайте ни, много хора забравят, че най-големият „убиец“ на страхотната целувка е лошият дъх. Ето защо редовно мийте зъбите си и внимавайте какво хапвате преди среща. Избягвайте лука, чесъна, пикантните храни, сирената със силни миризми и рибата!

2. Изберете момента

Дали това ще е краят на първата среща, или след няколко дни познанство, очакването на една целувка винаги създава огромно напрежение. Уверете се, че не чакате прекалено дълго, за да не се пита човекът срещу вас дали сте заинтересовани от него или не.

3. Затворете очи

В мига на вашата целувка, се оставете на усещането. Затворете очи и така ще почувствате всичко много по-истинско и вълнуващо. И внимавайте ако сте от хората, които не затварят очи, това може да изглежда доста плашещо за отсрещната страна.

4. Не се опитвайте да контролирате

За да бъде една целувка много гореща, не се опитвайте да контролирате движенията. В момента сте важни двамата, така че се оставете на усещането. Целувката е като тангото. Оставете се на момента!

5. Целувайте само, когато харесвате

Няма да се лъжем, всички сме целували мъже в дискотеката след третия коктейл или на дансинга в момент на слабост. И тогава нещата не са били чак толкова страхотни. Но не защото някой от двамата не може да се целува (е, попадали сме и на такива ужасни целувачи!), а защото я няма тръпката. Целувките са страхотни единствено с  хората, които истински харесваме заради желанието, което изпитваме и двамата в момента. Така че, помислете си следващия път има ли смисъл да целувате непознати.

Продължава на стр. ii