Секс грешката, за която съжалявате най-много

Събуждате се след бурна нощ, поглеждате мъжа до себе си и…имате чувството, че сте направили страхотна грешка?

Вероятно на всяка жена ѝ се е случвало. За какво обаче съжаляваме най-много?

Очевидно грешките, които допускаме в интимните си отношения с другия пол, силно вълнуват учените, които не спират да правят проучвания по темата.

Предишни проучвания показват, че ако накарате хората да опишат ситуация от миналото, за която съжаляват най-много, по-вероятно е те да посочат такава, свързана с любов и секс, отколкото с друга сфера от живота.


За какво най-много съжаляват жените?


Най-пресните резултати от подобно проучване показват, че дамите съжаляват най-много за това, че са изгубили девствеността си с грешния човек.

Изследване от три части, чиято цел била да открие кои са разликите между мъжете и жените по отношения на нещата в секса, за които се разкайват. Попитани за какво най-много се разкайват, жените отговорили на първо място, че са навлезлите в дебрите на секса с грешен партньор. На второ място по брой отговори било това, че са изневерили.

А в крайна сметка за какво съжаляват мъжете?

Господата ги е яд повече, ако са бездействали, тоест не са предприели нищо, за да се озоват под завивките с обекта на желанието си, отколкото ако дамата се е оказала не точно това, което искат. На първо място те съжаляват, че са били твърде срамежливи да покажат сексуален интерес, а на второ съжаляват, че не са били достатъчно сексуално активни, докато са били по-млади. И, разбира се никак не изненадващо, на трето място по процент дали този отговор – че не са правили достатъчно секс, докато са били необвързани.

Как да се целувате като истински виртуоз
Как да се справите, ако той е изневерил
Най-добрият орален секс в живота ѝ
Най-странните начини за достигане до оргазъм