Петте фетиша, които палят мъжа

Винаги сме се чудили какво точно може да разпали страстта на един мъж, но понякога се оказва, че той си има определен фетиш.

И не, не става дума за женските гърди, които няма да оставят нито един мъж безразличен, без значение от размера.

Наскоро учените проучиха кои са най-често срещаните фетиши, които могат да го тласнат към незабравим секс.

Тук едва ли ще учудим някого, но красивата дълга коса е сред нещата у една жена, които могат да разпалят мъжа. В момента, в който той не отвърне на погледа ви, поиграйте с косата си и моментално ще привлечете вниманието му. Гарантирано! Косата е сред малкото неща, които могат да бъдат чувствени, еротични и изискани едновременно. Затова я поддържайте добре!

Учените са установили, че някои мъже полудяват при вида на женски крака. Те действат по-възбуждащо дори от гърдите и дупето. Така краката могат да се конкурират с косата за титлата “най-често срещан фетиш”. Затова гледайте да сте винаги във форма!

Мъжете просто обожават пиърсингите и татуировките. Оказва се, че те са много популярни сред хората, преминали 40-те години. И най-интересното е, че няма значение къде се намират те по тялото. Важното е да вземат участие в любовната игра.

Друг фетиш сред мъжката част от населението е кожата, която често е свързвана със садо-мазо игрите. Кожени панталони, рокли, корсети и ботуши над коляното…. само един елемент от тях да присъства във визията ви и гаранция, че той е ваш.

Обувките и то моделите с тънък висок ток действат възбуждащо на почти всеки мъж. Много често той дори си ви представя гола, обута само с едни стилето, например.


10 истини за любовта, които научаваме до 30 години