Песните, на които не бихме правили секс

Всички сме изпадали в такава ситуация. Разгорещили сте се, дрехите падат бързо и понякога с раздиращ звук и точно тогава… от уредбата прозвучава най-неподходящата песен.

И понеже ни се е случвало, решихме да ви покажем песните, на които не бихме правили секс.

Shaggy – It wasn’t me

Да слушаш по време на секс как мъж пита приятеля си какво да прави, след като гаджето му го е хванало в изневяра… неее, не одобряваме. Има други по-приятни неща, за които да мислим, нали така?

Rolling Stones – I can’t get no satisfaction

Да го превеждаме ли? Някакъв мъж (бил той и Мик Джагър) пее, че не е задоволен. Неловко.

Aerosmith – I don’t want to miss a thing

Романтиката е хубаво нещо, но не и когато е прекалена. Протяжни извивки, драма, армагедон – това не е най-добрият музикален фон за страстен секс.

Radiohead – Creep

Тотален хит, който обаче предизвиква неприятни тръпки. Определено не я намираме за романтична, а за… creepy.

Hanson – Mmmbop

Изненадахме ли ви? Енергична песничка, която вероятно всички сме си тананикали по някое време в края на 90-те. Но колкото и да ни кара да се чувстваме в приповдигнато настроение, то опира по-скоро до малко смях в офиса, не и до горещия момент на преплетените тела. Някак не ни се струва нормално да го правим, докато слушаме… деца.

Coolio – Gangsta’s Paradise

Много добра, но мрачна и плашеща. Настроението, което носи, вибрациите, просто не стават за секс. Да не споменаваме и факта, че е толкова популярна, че е много вероятно и двамата неволно да започнете да си рапирате заедно с Coolio. Упс!

Да не пропуснем и култовата Macarena на Los Del Rio

През вече далечната 96-та нямаше човек, който да не беше чувал този летен хит. Че и да не се е пробвал да танцува леко извънземния танц. По принцип денс музиката е страхотна за секс, но не и това мексиканско дуо. Вместо възбудени за палави игри, ще се търкаляме в леглото от смях.

Baha Men – Who let the dogs out

Купонджийска, веселяшка, зарибяваща, в редакцията се посмяхме и с пълно гърло викахме “who let the dogs out”. Но толкова. Твърде екстремна ни се струва за фон на креватните удоволствия.

Aqua – Barbie girl

Още един веселяшки хит от 90-те. И много далеч от порочните ни мисли. Детското гласче на вокалистката никак не помага за еротично настроение. Да не говорим и че е много вероятно песничката да е любима на малката ви дъщеричка.

Acon – I just had sex

Току що правих секс и ми хареса? Хм, че на кого не му харесва. Свежа и енергична песен, която те кара да си припяваш, но не и да скочиш в прегръдките на любимия. А и някак не изгаряме от желание да разтръбим и на съседите, че сме правили секс.

Със сигурност обаче коя песен става или не става да бъде бекграунд на сладострастните удоволствия си е въпрос на лични предпочитания. А ние се надяваме, че поне ви накарахме да се усмихнете.

А кои са вашите неподходящи за секс песни?

Ани Софрониева

Редовният секс ни прави по-красиви
Какво иска мъжът по време на първия секс заедно?
Порното е най-модерното отмъщение