Обичате го? Не му казвайте това!

Има няколко неща, които жените казват на мъжете до себе си и ги хвърлят в див ужас.

На нас може и да ни се струват съвсем безобидни думи, но за мъжката част от населението, това си е истинско изпитание за връзката. Ако не сте все още на сериозен етап от взаимоотношенията, то нищо чудно той да побегне от вас.

Какво го кара да изпада в стрес и защо реагира с мълчание, разберете по-долу:

“Дръж се като мъж!”

Уау! Това се оказва една от най-драматичните за мъжа фрази, защото наранява гордостта и егото му. Ако е от по-обидчивите, не е изключено да започне скандал и редовната фраза “А ти кога ще започнеш да се държиш като жена?” При тези думи ви е ясно как ще му отвърнете. Така че, по-добре си спестете драмата.

“Трябва да поговорим…”

Това със сигурност знаете, че не е най-любимата му фраза. Още повече, че очаква проблем, защото или е сгафил, или нещо не е наред с връзката ви.

“Родителите ми искат да се запознаете”

Това си е истински стрес. Щом жената изрече тези думи, то според нея (а очевидно и според родителите й!) връзката ви вече е доста сериозна. И тук идва моментът, в който той трябва да реши какво иска и какво чувства… Ако сте се запознали наскоро, по-добре внимавайте със запознанствата с родителското тяло, защото рискувате да избяга с 200км/ч. 

“Главата ме боли”

След минете етапа с родителите, то неимуверно ще стигнете и до момента, в който не искате да правите секс и “ще ви заболи глава”. Той не само ще трябва да подтисне нагона в момента, но и да бъде внимателен с вас…

“Да виждаш някаква промяна в мен?”

Не го питайте това! Ако не се подстрижете от дълга до кръста коса късо, или пък от брюнетка не станете блондинка, то бъдете сигурни, че няма да забележи каквато и да е разлика. Но ще се почувства задължен да е видял и ще започне да умува какво точно е променено. А налучкването от негова страна ще ви изкара извън нерви, сигурни сме!

“Дебела ли съм?”

Тук правилен отговор няма да получите. Дори да мисли, че сте леко напълняла и го сподели с вас, вие ще откачите, че ви мисли за “дебела”. Ако обаче сте качили едно кило и той не е забелязал и съответно каже “не”, то вие моментално ще сметенете, че ви лъже. Та скандалът ви е в кърпа вързан!

“Мислиш ли, че е красива?”

Каквото и да каже, вие няма да останете доволна. Защото отново моментът с лъжата. Ако каже за някоя мацка, че е готина, вие ще откачите и ще започнете да се съмнявате доколко сте красива. Ако каже обратното, то той ще лъже. 

Tака че, внимавайте с тези фрази, защото все водят до сериозни и драматични разговори. По-добре се наслаждавайте на връзката си и оставете нещата така.

Защо продължаваме да си падаме по грешните мъже?