Нещата, които са секси, според успелите жени

Какви мъже харесват успелите жени? Ще си кажете – мъже с пари. Това обаче е далеч от истината. 

Не е задължително жените с кариера да са материалистки. Всъщност, реализацията в дадена сфера почти никога не е свързана с парите, които ще печелят, когато успеят. Те се втурват с желание в професията си, защото им е интересна, защото вършат работата си с удоволствие и защото точно тя е нещото, което ги кара рано сутрин да стават от леглото. 
Тогава, след като тяхната амбиция е движещата сила в живота и кариерата им, какви качества търсят в мъжа до себе си?
Амбиция и увереност
За една жена, която държи на кариерата и постигането на мечтите си, мъжът отсреща трябва да притежава подобни качества, за да я подкрепя и разбира в трудния път към тяхното постигане. Не е нужно той да е директор на някоя огромна компания, а просто да е амбициран постоянно да се развива, да търси начини да подобри собствените си качества в сферата, в която е решил да работи или пък да има смелост тотално да захвърли всичко и да започне наново, ако това, което в момента прави, не го удовлетворява. 

Мъж в костюм

Тук вероятно ще си кажете, че не е възможно един нормален мъж да ходи постоянно облечен в костюм, и сте абсолютно прави. Но надали има нещо, което разпалва интереса на една жена, която знае какво иска от живота, от един добре облечен мъж в костюм, като изобщо не е задължително той да е непрекъснато облечен по този начин. Но бъдете сигурни, че това облекло прави страхотно впечатление на първа среща или фирмено парти.  


Лекият намек за “лошо момче”

Тук въпросът е леко спорен, защото успелите жени рядко се хвърлят във връзки с типичните лоши момчета, но сериозните мъже, които леко загатват тази черта в поведението си, винаги разпалват интереса им. Дали това ще е необичайно хоби, скрита татуировка или кола, която кара доста бързо. Дамите харесват мъжете, които имат своя индивидуалност, а не просто изглеждат и се обличат добре. 

Добро образование 

Не ви говорим за университети в чужбина и друг вид снобски изисквания. Може дори да става дума за някакъв курс, завършен след гимназията, но жените с кариера се впечатляват от мъже, които имат задълбочен интерес в някоя област и са решили да се посветят на нея малко повече. 

Мястото във връзката

Успялата жена почти със сигурност е имала поне една връзка, в която тя е “носила панталоните”. Истината обаче е, че тя не иска да е такава. Всяка жена изпитва нужда някой да се грижи за нея, да взема важните решения или поне да ѝ помага с тях. Този тип жени не искат да се срещат с безгръбначни мъже, които не могат сами да се оправят в живота. 

Мястото в… спалнята

Абсолютно същото важи и за секса. Жените, за които кариерата е фокус, често са по-консервативни, когато стане дума за експериментите в леглото. Но попаднат ли на правилния мъж, те лесно му се доверяват и отпускат. Може и да са свикнали да бъдат шефки в работата си, но се наслаждават на това някой да ги глези или да ги кара да опитват нови неща в спалнята. 
Комплиментите
Иначе казано – ако мъжът кара една жена да се чувства истинска жена, красива и желана, то тя ще е негова завинаги. Малките жестове, умалителните имена и шегите, които само двамата споделят са само част от нещата, които я карат да се чувства комфортно във връзката и да знае, че е обичана. 

Това, че е на нейна страна

Всяка жена има нужда човекът до нея да я изслушва, разбира и подкрепя в трудните моменти. Да е на нейна страна, когато има проблеми в работата или с приятелките си. Да му се доверява, да споделя и да бъде себе си, без да се притеснява, че ще бъде съдена за това.