Музикални клипове на границата на порното

Днес доста от музикалните клипове граничат с порно филмите.

Едни от тях бяха подложени на жестока критика, други бяха забранени за излъчване, а трети – директно публикувани в порно сайтове.

Вижте ги!

MARILYN MANSON — KILL4ME

Американският рок-изпълнител Мерилин Менсън винаги е бил на ръба, особено с клиповете си. В един от тях се появява актьорът Джони Деп, който изпълнява ролята на воайор, наблюдаващ жените. Но не се ограничава с това.

MADONNA — EROTICA

Още от самото начало телевизионните продуценти не били особено щастливи от съдържанието на това видео, чието име само по себе си казва всичко. Дори днес се излъчва цензурираната му версия. Независимо, че самата песен не се превърна в хит, интересът към ея бе голям заради видеото й, в което Наоми Кембъл и Изабела Роселини… гледайте и вижте!

Нещата, които всяка жена тябва да пробва в секса

THE AIKIU — PIECES OF GOLD

След като гледате това видео, ще се запитате: „Колко пъти му е било необходимо на монтажиста да гледа порнофилми и музикални клипове, за да монтира това нещо?“

RAMMSTEIN — MANN GEGEN MANN

Самото заглавие се превежда като „Мъже срещу мъже“, а текстът засяга темата за проблемите с хомосексуалността. Видеото започва с появата на лидера на групата Тил Линдеман по бельо от латекс и с ботуши на токчета, а всички останали участници са голи. Във видеото има прелюдия към оргия. Ако не сте го гледали, предстоят ви доста ярки впечатления.

MADONNA — JUSTIFY MY LOVE

Основната причина да бъде забранен този клип са сцените с голи тела на садомазохистична и бисексуална тематика. Благодарение на творчеството си, Мадона се превърна в рекордьор по забранени клипове по MTV.

Кои са абсолютните don’ts в секса?

FKA TWIGS — PAPI PACIFY

Първоначално може да ви се стори красиво. Ръце, целувки и нежност – но граничи с БДСМ.

Hero Slider